Перспективна работа !!! - Обща информация.
Перспективна работа от дома
Обща информация.
Сайт меню

Вход във форума

Търси

Приятели на сайта

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Добре дошли, Гост · RSS 23.06.2017, 18:40

Какво е PTC сайт?
Съкращението PTC идва от pay-to-click или буквално плащане на клик.
ПТС индустрията е огромна и се зароди неотдавна. Тези сайтове са мостът между рекламодатели и потребители. PTC-сайтовете плащат на потребителите си да разглеждат рекламите посместени от рекламодателите им.
Дефакто за да печелите от такъв сайт първо естествено трябва да се регистрирате, след това има секция Surf Ads/Vew Ads където се намират самите линкове които трябва да кликате. Отваря се сайт за определени секунди (най-често 30) и когато изтекат можете да затворите страницата и след това следващия линк. 
Обикновено на главната страница в сайтовете има нещо такова (в превод):
В Bux ви се плаща за клик на банер и посещението в сайта. Действието е лесно! Вие просто кликате на линк и отваряте сайта за 30 секунди за да спечелите пари. Можете да спечелите дори повече чрез реферали. Ще ви се плаща по $0.01 за всеки сайт който отворите и по $0.01 за всеки сайт който рефералите ви отворят. Заплащането може да бъде направено всеки ден чрез Payza  или PayPaL Минималната сума за плащане е $10.00.

Защо тези сайтове ми плащат? Това не е ли измама?
Няма измама. Нормално е рекламодателите да плащат, за да се виждат техните реклами. PTC сайтовете взимат повече от рекламодателите, отколкото дават на потребителите си и по този начин печелят. Следователно, колкото повече плащат, респективно имат повече клиенти, толкова повече рекламодатели отиват при тях. Всички звена във веригата печелят.

Какво е заплащането?
Заплащането е различно, но най-разпространеното е по 0.01$ на клик. Избягвайте тези които твърдят че плащат повече -> в повечето случаи са измамници. РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В САЙТОВЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИ В ДРУГИТЕ СЕКЦИИ НА САЙТА. ТЕ СА ПРОВЕРЕНИ И СИГУРНИ.
Има минимална сума която трябва да съберете преди да си изтеглите парите. Тя обикновено е между 1$ и 10$, зависи от големината на сайта (по-големите сайтове, поради броя на потребителите си имат повече заявки за плащане и затова увеличават минимума, за да намалят тези заявки.)
Броя на рекламите, които можете да прегледате е между 4 и 25, а ако сте ъпгрейднат потребител бройката е по-голяма.
Една проста сметка 30 дни по 20 реклами по 0.01$ - 30х20х0.01$=6$.
На пръв поглед наистина изглежда малко, но по-големи суми се правят с притежанието на реферали и едновременното кликане в много PTC сайтове

Какво е реферал? 
Реферал идва от английското referral, което идва от referr или в превод пренасочвам. Това е човек, който сте насочили към съответният PTC сайт. Този PTC сайт ви предоставя линк чрез който да "пренасочвате" потребители. Когато някой се регистрира, чрез вашия линк този потребител се води ваш реферал. Рефералите ви изкарват пари за вас. Вие изкарвате от тях толкова колкото те изкарват за себе си. Ако аз съм ваш реферал и днес изкарам 1$ то и вие изкарвате 1$ без да сте правил нищо. 

Мога ли да си направя няколко акаунта в един и същ PTC сайт?Не. Това е забранено. Ако го направите, всички акаунти ще бъдат изтрити и няма да Ви се изплати нищо.

Как да привличам реферали?
Когато се регистрирате, ще получите уникален линк. Помолете Вашите приятели да се регистрират чрез него и те ще станат Ваши реферали.

Може ли някой от моето семейство да стане мой реферал?
Не. С изключение на случаите, когато той използва различен компютър от Вашия, с различен IP адрес, личен e-mail и лична сметка в Alert Pay.

Какво е SCAM
Scam в превод означава измама. Това са сайтове, които не плащат на потебителите си. 

Как да разбера дали даден сайт е измама? 
Това понякога е сложно особено при туко що появилите се сайтове, но има няколко основни начина да разберете това.
Проверете колко плаща на клик. Ако е повече от 0.02$ то сайтът е най-вероятно измама.
Проверете дали сайтът има форум - това не е гаранция, но е плюс. Ако няма е почти сигурна измама.
Проверете мненията във форума - дали другите потребители получават парите си.


Регистрирах се. Сега какво да правя?
Кликнете върху линка "Surf Ads"/"View Ads", за да се появят рекламните линкове. Кликнете върху някой от тях, изчакайте броячът да отброи до нула и да се появи зелена индикация, след това преминете на следващата реклама.

Защо днес не ми се появяват реклами?
Рекламите ще бъдат подновени 24 часа след последното кликане върху тях. Някои реклами се появяват по различно време през денонощието.

Как да разбера колко съм заработил?
Отидете на раздел "Stats"/"Members".

Как ще получа печалбата си?
Повечето сайтове използват Payza.com. Това е алтернатива на paypal.com, използването му е почти идентично, а как се работи с тези сайтове може да видите тук

Payza работи ли с клиенти от България?
Да. Payza приема кредитни карти и дебитни карти Visa Electron на всички български банки.

Спечелих над $10 и наредих плащане, а парите ми още ги няма?
Трябва да изчакате определен период преди да ви пратят парите - той е между няколко часа и може да стигне до над месец. Това е написано в TOS-а на определения сайт (правилата). Всички сайтове правят обстойни проверки за мамене преди да изплатят пари.
Copyright MyCorp © 2017
Направете безплатен уеб сайт с oVo